Nyheter:

Støtt klubben

GRASROTANDELEN                               

 

Støtt Vildmarken Golfklubb hver gang du tipper!

Norsk Tipping dedikerer 5% av innsatsen til lokale aktiviteter - men bare ved din hjelp!

Fra 1. mars 2009 kan du selv bestemme at Vildmarken Golfklubb skal motta inntil fem prosent av det du spiller for hos Norsk Tipping. Grasrotandelen såg dagens lys i mars og her ser du hvordan du kan støtte Vildmarken Golfklubb.

Ordningen har tilbakevirkende kraft fra 1. januar. Dermed vil klubben også motta en del av det du har spilt for så langt i 2009, straks du oppgir Vildmarken Golfklubb som mottaker etter 1. mars. Grasrotandelen gjelder alle spill hos Norsk Tipping, med unntak av Flax og Extra.

Vinn - vinn!

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til Vildmarken Golfklubb. Premien din blir like stor uansett om du benytter deg av Grasrotandelen eller ikke.

Du trenger ikke være medlem i Vildmarken Golfklubb for å registrere klubben som mottaker. Så vi oppfordrer alle våre medlemmer til å rekruttere familie, venner og kjente til å registrere Vildmarken Golfklubb som mottaker av Grasrotandelen.

Du kan registrere Vildmarken Golfklubb som mottaker av Grasrotandel på følgende tre måter:

1. Direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spillterminalene. Da søker du opp Vildmarken Golfklubb, og aktiverer den som grasrotmottaker av innsatsen din.

2. SMS:
Send kodeord GRASROTANDELEN
til 2020(Tjenesten er gratis). Eksempel: GRASROTANDELEN 123456789.
 
Organisasjonsnummer for Vildmarken Golfklubb er  986 885 706.
 
3. Du oppgir organisasjonsnummeret til Vildmarken Golfklubb direkte hos kommisjonæren, eller taster det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene.

 Organisasjonsnummer for Vildmarken Golfklubb er  986 885 706.

4. Du kan og søke fram Vildmarken Golfklubb på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Følg med på innsamlingen

Du kan selv følge med på hvor mye ditt lag eller din forening har klart å generere via Grasrotandelen. Dette kan du finne på grasrotandelen.no. Lag og foreninger som har opparbeidet seg bidrag vil få utbetalt dette 3 ganger i året.

 
 

 


Endringer i golfreglene fra sesongen 2008.
 
Fra sesongen 2008 er det foretatt en del endringer i golfreglene, disse endringene kan i sin helhet leses i den nye utgaven av regelboken, Denne kom sammen med siste utgaven av Norsk Golf.
 
Hva er så de viktigste endringene?

REGEL 12.
12.1 Lete etter og identifisere ballen. Vi har nå muligheten til å lete mer aktivt etter ballen også i et hinder, det vi imidlertid må passe på er at etter at ballen er funnet så skal det opprinnelige leie gjenskapes, og spilleren har ikke rett til å se ballen når han inntar slagstilling.
Det er heller ingen straff dersom ballen flyttes under leting i et hinder, men den skal legges tilbake.
12.2 Det er også fra 2008 tillatt å identifisere ballen i et hinder, det som imidlertid må huskes er at skal du løfte ballen for identifisering så SKAL du gå frem etter regel 20-1, og feil prosedyre i forbindelse med løfting gir 2 straffeslag. Det var tidligere ingen straff å spille feil ball fra et hinder, det er det nå. Så pass på.

REGEL 16
16-1e. Denne er nå endret for å ikke anvende straff når handlingen var utilsiktet, eller for å unngå å stå i en annen spiller sin puttelinje. ”Crockett” slag er fortsatt ikke lovlig.

REGEL 24
24-1 Denne regelen er endret for at en flaggstang skal kunne flyttes når en ball er i bevegelse.

 Oppfordrer medlemmene til å lese gjennom regelboken.

Endring i handicapbestemmelsene for 2006

Fra og med 2006 vil en spiller kunne etablere offisielt handicap gjennom å spille også 9-hullsrunder. Det stilles fortsatt krav om tre (3) godkjente runder signert av markør.

"Etablering av handicap skjer etter spill av 3 runder over 9 eller 18 hull, hvorav en runde skal være med 36 poeng eller mer og øvrige runder innenfor buffersone ut i fra hcp. 36,0. Ved spill over 9, legger man til 18 poeng for å finne totalsummen for runden".